Pingo Poultry Group is onderdeel van de Plukon Royale Groep.
De Plukon Royale Groep is producent en leverancier van pluimvee vleesproducten met diverse vestigingen in Nederland, Duitsland en BelgiŽ.

Leveringen vinden plaats onder de algemene verkoopvoor-waarden van de Plukon Royale Groep gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank te Zwolle.
Vestigingen

Hoofdkantoor
Het hoofdkantoor van Pingo Poultry, onderdeel van de Plukon Royale Groep, bevindt zich in het Nederlandse Wezep. Het is de uitvalsbasis voor het Management Team. Ook de centrale afdelingen zoals de financiŽle administratie, automatisering en marketing zijn hier gevestigd.

 

 

Pingo Poultry Maasmechelen (BE)
Pingo Poultry Maasmechelen is gevestigd in BelgiŽ. De kipproducten zijn vrijwel allemaal bestemd voor klanten in het food retail kanaal. Het assortiment bestaat uit een breed scala aan kipproducten in consumentenverpakkingen. Elke dag gaan er meer dan 200.000 pakjes de deur uit.

 

 

,
Pingo Poultry Goor (NL)
Pingo Poultry in Goor is een pluimveeslachterij die vooral werkt voor het kwaliteitssegment van de verwerkende industrie in Noordwest Europa. Er werken ruim 270 medewerkers. Pingo Poultry Goor heeft zich gespecialiseerd in het leveren van kipproducten met een gelijk gewicht en eenzelfde vorm. De totale productie is volledig afgestemd op de specificaties van de klant. 
,